https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Стартира кампания “Тази Коледа чудесата правите Вие" 3 ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общество
Вторник, 24 Ноември 2015 13:48, Фондация "За нашите деца"


CSR Bulgaria отново е медиен партньор на кампанията


За трета поредна година фондация “За Нашите Деца” организира кампанията “Тази Коледа чудесата правите Вие”. Тя ще протече през месец декември в подкрепа на деца, нуждаещи се от сигурна семейна среда.

В рамките на кампанията фондацията отправя апел към служителите на различни компании да организират благотворително празненство на своето работно място и така да помогнат на децата в риск. Коледен обяд, караоке, състезание за коледна украса или киноследобед са само част от 12-те идеи за празнични инициативи, които лесно могат да бъдат организирани в офис. Повече информация за кампанията можете да откриете на сайта www.yourmiracles.eu.

Включвайки се в “Тази Коледа чудесата правите Вие”, екипите на различните компании стават по-сплотени и обединени около каузата всяко дете да има шанс да расте в сигурна и подкрепяща семейна среда. 

Набраната сума фондация “За Нашите Деца” ще инвестира за спасяване на бебета от изоставяне, обучаване на нови приемни семейства, подпомагане на деца с увреждания и осигуряване на семейна среда за бебетата в Детска къща.

През 2014 г. в кампанията се включиха 42 компании и бяха набрани близо 30 000 лева, с които фондацията подкрепи десетки деца и техните семейства. Миналогодишното издание спечели наградата „Най-добра кампания на неправителствена организация“.

Кампанията подкрепиха медийните партньори: CSR Bulgaria, b2b magazine, вестник Капитал, dnevnik.bg, БНР, радио FM+, информационна агенция “Фокус”, списание “Твоят бизнес” и списание “Икономика”.

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..