https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Ивайло Захариев ще раздава подаръци за Коледа ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общество
Четвъртък, 24 Ноември 2011 10:42, Фондация за социална промяна и включване

 

Ивайло Захариев нашумя за много кратко време с главната си роля в ТВ сериала „Под прикритие”, както и с участието си в спечелилия "Златна роза" филм "Номер едно". 

За повечето негови фенове е известно, че актьорът се е посветил да помага на наркозависими. Малко се знае обаче, за другите доброволчески инициативи, в които се включва Ивайло.


Тази година той се присъединява към екипа доброволци на „Фондация за социална промяна и включване”, които в рамките на две седмици кръстосват страната и носят подаръци и надежда на изоставени деца, самотни родители, семейства на лишени от свобода, бежанци, жени, пострадали от насилие и жертви на трафик и хора, живеещи в крайна бедност. Кампанията се провежда за 9-та поредна година като през 2009 са раздадени 4000 подаръци, през 2010 над 5600, а тази година организаторите очакват нов рекорд.

Определеният за най-гореща звезда на лятото няма против да запретне ръкави и да се включи дори в най-тежката част от работата – заедно с колегите си доброволци ще товари и разтоварва тежки кашони в мразовитите декемврийски дни, даже и нощи. Ще му се наложи и да прекара дълги часове в път без почивка и хранене на крак. „Струва си да жертваш няколко дни и да изтърпиш студа, когато наградата е топлина в очите на хората, за които го правим”, сподели алтруистът.


Ивайло се включва в инициативата за втора поредна година. През 2010 той помага за раздаване на подаръци на деца на лишени от свобода. Тази година той ще пътува до Габрово, Берковица и Враца, където ще зарадва деца лишени от родителска грижа. Другото му пътуване ще е до училището в с. Липница, Община Ботевград, където ще го очакват деца в неравностойно положение. Ивайло прекара няколко дни от лятната си почивка със същите деца на летен лагер организиран от Фондация за социална промяна и включване. 

Захариев отделя почивните си дни за доброволческите дейности и ни увери, че снимките на „Под прикритие” текат с пълна сила и няма да пострадат заради тях.

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..