https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Безплатни профилактични прегледи за началото на учебната година ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общество
Петък, 12 Октомври 2012 16:57, CSR News

 


По случай началото на учебната година, клиника Св. Аполоня и д-р Богомил Стоев, лекар по дентална медицина, организират безплатни профилактични прегледи за всички ученици и техните родители на територията на гр. София. 

Всяка седмица, в периода от 15 септември до 15 декември 2012 г. всички желаещи ще могат да запишат своя час и да получат безплатно - профилактичен преглед, обучение в използването на необходимите профилактични средства и изготвяне на профилактичен план на лечение.


Редовната профилактика при зъболекар намалява рисковете от развитието на тежки дентални заболявания, които могат да предизвикат редица не само дентални, но и здравословни усложнения. Доказано е, че оралното здраве има влияние върху цялостното здравословно състояние на човека. За да бъде избегнато развитието и усложнението на различни болезнени дентални заболявания е добре да се осъществяват профилактични прегледи на всеки шест месеца. Статистиката сочи, че средното епидемилогично разпространение на кариес сред населението на България е 98% (2002-2009г. Д-р Бойко Бонев от ФДМ – София), което доказва липсата на изградени навици за профилактика на българите и ниска дентална култура.  

Много е важно хората да разберат, че оралното здраве е свързано със създаването на редица навици, част, от които са редовното посещение при зъболекр, здравословното хранене, правилната грижа за зъбите, използването на различните препарати и инструменти за орална хигиена.

За всичко това, пациентите, които запазят своя час на телефон: 02/4701616 или на имейл адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ще могат да получат лична професионална консултация и да получат информация за всичко, което ги интересува относно поддържането на здравата им и красива усмивка.

За пациентите, за които е важно създаването на хигиенни навици за поддържане на оралното здраве и за изграждането на по-добра култура при грижата за зъбите, беше създаден и безплатният портaл: www.bogomilstoev.com, на който всеки желаещ може да намери полезна информация за всичко свързано с денталните заболявания, превенцията и лечението им.

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..