CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Обучение "Иновации в социалната икономика"
Кога:
13.07.2013 - 21.07.2013
Организатор:
Сдружение Знание - Ловеч
Категория:
CSR Academy

Описание


Имаме удоволствие да Ви поканим на обучение, организирано в рамките на проект „Инициатива за иновации в социалната икономика”, финансиран от ЕСФ чрез ОП „Развитие на човешките ресурси” схема „Без граници – Компонент 1”.


ОСНОВНАТА ЦЕЛ на проекта е да се установи транснационално сътрудничество за разпространение на иновативни резултати в сферата на социалната икономика. Партньори в проекта са ИРЕКООП Венето Италия и РСО „Централна Стара планина”.


В рамките на проекта са предвидени обучения на представители на НПО, бизнес и местната власт от общините в района на Централна Старала планина.


Целта на обучението е повишаване на знанията и информираността в областта на социалната икономика, представяне на италианския модел за сътрудничество в областта на социалното предприемачество и добри практики по темата.


Освен българските лектори, обучението ще се води и от гост лектор Клеофе Гуардили.


Обученията ще се проведат в град Ловеч в следния времеви график:

 

  • 13 – 15 юли 2013 – представители на НПО
  • 16 – 18 юли 2013 – за представители на местната власт
  • 19 – 21 юли 2013 – за представители на бизнеса

 


Осигурени са 2 нощувки (първи и втори обучителен ден). Всички разходи по обучението са за сметка на проект „Иновации в социалната икономика”.


Моля, ако проявявате интерес към обучението попълнете и изпратете  регистрационния формуляр на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. най-късно до 28 юни.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Сдружение Знание - Ловеч

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Academy партньори

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..