Социално Отговорни Медии

Ролята на медиите е изключително важна за формиране на послания към обществото. Това е една голяма привилегия, която трябва да използваме, за да градим устойчивото развитие на нашето общество и позитивната нагласа към случващото се около нас.

CSR Bulgaria стартира инициатива за подписване на "Етичен Кодекс на Социално Отговорните Медии". Всички представени партньорски медии в тази група заявяват доброволно, че спазват общи принципи за етичност и социална отговорност към Българската природа и общество.

В качеството си на представители на социално отговорните медии, всеки един от нас би следвало да съблюдава влиянието, което оказва върху заобикалящата го среда, и да работи за нейното благоденствие. С подписването на този етичен кодекс, ние декларираме, че поемаме отговорността за своите действия и за спазването на следните етични принципи:

 

Изтегли PDF: Етичен кодекс на социално отговорните медии
Изтегли DOC: Етичен кодекс на социално отговорните медии


 

Powered by Web Agency
 

Tonus.bg

„Живей за удоволствие“ – това е мотото на Tonus.bg. Той е зареден с позитивизъм. В него усмивката е на един клик разстояние. Добро здраве, добро настроение – какво по-приятно от това. Tonus.bg е за онези, които ценят добрия начин на живот и знаят как да го постигнат.
Сайтът помага да избягаме от стреса и делничните грижи, да запазим добрата си кондиция и да се забавляваме във всеки посветен на нас самите миг. Категориите му обхващат целия спектър от теми, свързани с релакс, пътешествия, здравословни храни и напитки, бодрост на духа, патрньорство и хоби.
С Tonus.bg всеки ден сме от цветната страна на живота!

 

Powered by Web Agency
 

StudentCity.bg

Studentcity.bg е територия, на която студентите могат не само да се информират, но и да обменят, да споделят, да бъдат общност.

Делничните проблеми и бъдещите планове, романтиката и изпитите, обучението и възможностите за work and travel, за кредитиране и за прекарване на свободното време са основните теми в сайта.

Потребителите могат да качват свои новини. Така всеки може в реално време да научи какво се случва при съседите, колегите и приятелите.
В Studentcity.bg - виртуалния студентски град, всяка среща е точно навреме и на точното място.

Powered by Web Agency
 

Akademika.bg

Младежкият образователен портал Akademika.bg е единствената българска медия за образование. Той предлага актуална информация, която ежедневно се обновява със собствени репортажи и илюстрации. Неговата основна тематика е свързана с образование, наука и култура. Предлага също така информация за финансирането на тези области, за кариерно израстване, технологии, европейски и световни практики в тези области.


Akademika.bg присъства ежедневно в социалните мрежи. Порталът е изключително популярен със своята кампания за правилно писане „Бъди грамотен“. Той организира и едновременното рецитиране на „Аз съм българче“ на 1-ви юни, Зелена олимпиада, Екомеждучасие и Форум „Зелена икономика и образование“.

Powered by Web Agency
 


Publics.bg е продукт на “Пъблик сървисис” ООД - компания, създадена през януари 2010 г. с мисия да развива знанията в областта на енергетиката, публичните и комуналните/ютилити услуги. Екипът на "Пъблик сървисис" е работил по различни проекти и продукти в областта на публичните услуги.

"Пъблик сървисис" ООД издава списанията "Ютилитис" и "Фасилитис" и работи съвместно със Средногорие Мед Индустриален Клъстер по списание Shared Values. Компанията е публикувала самостоятелно и с партньори и други издания: "Фасилити и пропърти мениджмънт каталог" (през 2011, 2012 и 2013 г.), Каталог "Енергийно обследване и сертифициране 2011", специалното издание "Енергийна ефективност" на "Икономедиа" АД и др.

Екипът на компанията е с опит в областта на медиите, организирането и провеждането на обучения и събития, изследователски и консултантски проекти и др. в секторите енергетика, инфраструктура и публични услуги.

 

Powered by Web Agency
 

EconomyNews.bg

EconomyNews.bg е уеб медия, която отхвърля журналистическото клише. Тя предлага икономическите новини от България и света, без които не може. Медията публикува приоритетно авторски текстове, като представя определени теми чрез интерактивни графики. ЕconomyNews.bg разказва за глобалните тенденции и помага на българския бизнес да стане световен. Медията изготвя персонални корпоративни проучвания за мениджъри и собственици на компании, обхващащи цялата сфера на даден сектор.

 

Powered by Web Agency
 

Region.bg

 

Region.bg е единствена по рода си online медия в България, тя e сцена на всички новини и истории от българска провинция. Сайтът на регионите има за цел да изтрие негативното клише, надвиснало от години над родните общини, като забравено от Бога място, и разказва за потенциала им.

Region.bg събира на едно място новините от малки и големи общини, защото там се случват най-интересните неща - от бизнеса до културата.

 

Powered by Web Agency
 

Net NEWS е онлайн медия, в която имате възможност да намерите актуални новини, информация за предстоящи и изминали събития, репортажи, интервюта и анализи.

 

Powered by Web Agency
 

Bulgaria On Air

Телевизия Bulgaria ON AIR стартира в началото на септември 2011 година. Тя е политематична телевизия, която се отличава с разнообразна, качествена, информационна, динамична и обективна програма. Като концепция и идеология телевизия Bulgaria ON AIR няма аналог. Характерно за нея е задълбочената и сериозна тематика, върху която се фокусират всички новини, предавания и филми. В телевизия Bulgaria ON AIR работят голям екип от високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит. Лицата от екрана са комбинация както от едни от най-полулярните и обичани водещи, така и от млади и амбизиозни журналисти, които идеално се вписват в нова и модерна телевизия като Bulgaria ON AIR.
• Единствената българска медийна компания, представена в четири медия сегмента – телевизия, радио, списание и Интернет
• Единствената медийна група, чиито медии са с политематичен формат, но с изразен фокус върху темите от бизнеса, финансите и икономиката
• Изключително високо качество на поднасяната информация

 

Powered by Web Agency
 

b2b Magazine

b2b Media е медийна група, която обединява няколко информационни сайта, печатни и онлайн списания.  Познатият и вече натрупал популярност информационен сайт b2bNews.bg обединява целият поток от новини на български език, както и много на английски език в икономическата сфера. Дневно на портала се акумулират над 750 новини, което е уникално по обем съдържание.  b2b Magazine е брандът, под който вече излиза най-четеното онлайн бизнес списание в България и първата печатна медия у нас, която има своя версия за iPad, iPhone и Android.  b2b Legal – списание за правото в бизнеса, излиза в четири броя годишно и се разпространяве съвместно с b2b Magazine.  Седмичният електронен бюлетин с подбрани актуални новини и полезна информация  b2b newsletter достига  до над 70 000 е-мейл абонати.

 

Powered by Web Agency
 

Зеленият портал biolife.bg е проект на b2b Madia. Онлайн журналът за здравословен и природосъобразен начин на живот е в синхрон със световните тенденции за бурно развитие на набиращите популярност „зелени сайтове”. Тази медия служи и като място за обмен на информация за различни каузи за опазване на околната среда.

 

Powered by Web Agency
 

Българска телеграфна агенция /БТА/ е националната информационна институция на България, създадена преди 113 години. Ежедневно БТА разпространява около 1000 новини и 600 снимки от страната и света. Емисиите на БТА отразяват всичко, което се случва във вътрешната и международната политика, икономика, обществен живот, култура, наука, спорт. Агенцията има широкообхватна мрежа от над 200 репортери, кореспонденти и сътрудници в страната и по света. Източници на информация са също и международните информационни агенции. Клиенти и партньори на БТА са националните медии, водещите регионални медии, всички държавни институции, както и множество компании. Наред с основната си функция и приоритет – да предоставя информация бързо и надеждно - БТА изпълнява и своята обществена роля, като не само отразява събитията, но често ги провокира и инициира.

Powered by Web Agency
 

в, Пари

"Пари" е специализиран в бизнес новини и анализи всекидневник. Издава се от "Бизнес медиа груп" ЕАД, собственост на Bonnier Business Press International.

Читателите му са мениджъри на високи и средни позиции, предприемачи и състоятелни хора - всички, които взимат информирани инвестиционни решения.

Вестник Пари е първият всекидневник за бизнес и финанси в България. Той е и първият с електронно издание.

 

Powered by Web Agency
 

Радио Шумен

Радио “Шумен” е радиото на българския североизток, част от БНР в рамките на този регион. Поддържа 24-часова програма, с местно и национално звучене. Бизнес предаването “Радиопазар” е създадено преди 15 години и е един от първите формати в България с подобно звучене.Трудната задача да си медиатор в бизнес процесите продължава да е предизвикателство пред екипа. Отразяваме всичко, което се случва на пазара, в икономиката, във финансовия и застрахователния сектор,поддържаме модул “Опасен пазар”- за нерегламентирани стоки и нелоялна конкуренция. Коментираме и следим евроновините, оперативните програми за бизнеса; иновативните проекти със социално значение; каним в ефира модерно мислещи предприемачи. Радио Шумен е носител на престижни награди от Международния конкурс “Меdiamix” в Албена, като последното отличие бе спечелено през 2009 год. от бизнес предаването “Радиопазар”.

Powered by Web Agency
 

Популярният финансово-икономически седмичен вестник "Банкеръ" излиза вече 18 години. На интереса на читателите се радват ежеседмичното му приложение за законност и власт "Параграф 22" ( на пазара от 2001 г.), изданието за финанси и технологии "Акаунт", "Изкуство за продан" и "Банка здраве". Посредничеството между строгия свят на бизнеса и предизвикателствата на модата пък осъществява луксозното лайф стайл списание BANKER SPECIAL. Вестник "БАНКЕРЪ" е учредител на една от най-престижните награди във финансовата общност - "Банкер на годината", а от 2006-а и на приза "Инвестиционен посредник на годината" и "Управляващо дружество на годината". Вестникът е носител на международна награда за качество в категория "Златна" за 2004 г. - Century International Quality Era, с Диамантен глобус за качество - през 2007-а, както и с отличието на изключителните търговски марки BUSINESS SUPERBRANDS.

Powered by Web Agency
 

 

Emmis Bulgaria е една от най-прогресивните и вълнуващи медийни компании в България. Гордеем се, че сме модел на ефективна, модерна и лидерска радио-група на пазара. От 2005г. притежаваме и развиваме радиостанциите Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM. С потенциална аудитория от над 4 млн. слушатели седмично и 38 точки на излъчване в цяла България, ние обхващаме широк кръг от слушатели (аудитория 15-69 години), като нашите радиостанции покриват чрез FM сигнал над 80% от територията на страната.

 

Powered by Web Agency
 

Investor

Инвестор e водеща интернет медийна компания в България. Чрез своите 14 сайта, компанията достига до 54%от интернет потребителите в страната.

Инвестор бе класиран на престижното 6-то място в класация на Делойт за най-динамично развиващите се технологични компании за Централна и Източна Европа Fast 50 и на 75-то място в Technology Fast 500 EMEA (за Европа, Близък Изток и Африка), реализирайки ръст на приходите от 2130% за периода 2004-2008.

 

Powered by Web Agency
 

Търговски вестник

Tърговски вестник започва да излиза на 02.11.1911 г. Възстановен е на 02.11.2006 г, точно след 95 години. Вестникът е седмичник  и е медия от типа WPM (Web Post Media) - Web, защото статиите са качени в Интернет, Post, защото се изпраща по мейл и Media, защото с неговия приятен дизай и формат pdf се посреща много добре от читателите. Те са вече 20 000. Основно темите са : Бизнес, Мода, Култура и Обучение. Вестникът има освен национално и 4 регионали издания. Вестникът се превърна в мощно средство за защита на интересите на бизнеса.

Powered by Web Agency
 

Investor.bg

Investor.BG е надежден източник на бизнес и финансова информация - новини, анализи, фондова борса, финансови отчети. Специализирани категории Форекс, Имоти, Компании, Обучение, Комуникации (PR, маркетинг, реклама и информационни технологии). Индекси в реално време, котировки, фючърси. Той е най-посещаваният финансов форум. От скоро има лайфстайл приложение – Investor

Powered by Web Agency
 

Dnes.bg

 

Dnes.bg е най-посещаваният новинарски сайт в българското интернет пространство по показател импресии, източник на сериозни и развлекателни новини, поднесени със собствен стил. Теми от България и света, политика, шоубизнес, изкуство, технологии. Уникални авторски рубрики, справочна информация - тв програма, времето, хороскопи, възможност за слушане на радио онлайн.

 

Powered by Web Agency
 

ENTERPRISE

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B издание за мениджмънт и ERP, с контролирана дистрибуция. Ежемесечно ENTERPRISE гарантирано достига до вниманието на поне 7 500 мениджъри, като говори на техния език и от тяхната гледна точка.  Кратко, ясно и точно, първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии.

Powered by Web Agency
 
« Начало Предишна 1 2 Следваща Край »

Страница 1 от 2