https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
За Нас ПДФ Печат Е-мейл

 

CSR Bulgaria е първата българска специализирана мрежа за корпоративна социална отговорност (КСО), която изгражда трайна връзка между нуждите и ресурсите на обществото и бизнеса. Част от мрежата е първата профилирана медия за CSR Новини, която има за цел да утвърждава КСО като успешна инвестиция. Тук може да намерите информация за проекти, събития, добри практики, както и данни за осъществени социално отговорни политики и кампании от страна на българския бизнес. Друга значима част от CSR Bulgaria е CSR Zone (КСО Зона), чиято основна цел е да подпомага успешното реализиране на социални проекти чрез подбора на такива и представянето им пред компаниите, партньори на CSR Bulgaria.

 

Нашата мисия е да предлoжим на бизнес членовете на мрежата ни избор от каузи, както и съвети за най-ефективните начини за подкрепа и участие в реализацията на социални програми и политики. Някои от основните компоненти на консултaциите, които провеждаме са оценка, анализ и насока при прилагането на различни методи за правене на социално отговорен бизнес.

 

Ние оказваме подкрепа на нестопанските организации в процеса на увеличаване на техните ресурси и ефективност. Даваме им консултации и напътствия относно разработката на проекти и съдействаме при изграждането на успешни взаимоотношения с бизнеса.

Екипът на CSR Bulgaria е посредник между нестопанския сектор и бизнеса с цел набиране на средства за реализиране на социално значими проекти. Ние се стремим да популяризираме КСО като инвестиция чрез показване на добрите практики и ползите от нея. Систематизирайки и разпространявайки информация в сферата на корпоративната отговорност, целим изграждане на ефективна и ползотворна връзка между бизнеса и обществото.

Идеята ни за развитие на КСО въплъщава в себе си създаването на благоприятна среда за реализиране на социални проекти и подкрепата им от бизнес средите.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео