Платформи
BESR

Ние от BESR.bg сме група ентусиасти с малко свободно време, но с големи сърца, които имат собствено разбиране за света, за това как трябва да се правят нещата и за това какво всъщност е важно в нашия живот.

 

Социалната отговорност сама по себе си е тема, която предразполага към различни подходи за нейното прилагане, към различни решения на едни и същи проблеми и различно поведението на отделния индивид. Be socially responsible си поставя за цел да фокусира гражданите и компаниите върху малки и големи социално отговорни инициативи и проекти, които се стремят да превърнат нашето общество в една социално ориентирана общност, общност, която оптимистично е вперила поглед в бъдещето.

Powered by Web Agency
Продължава
 

Sponsia


Sponsia е глобална онлайн платформа, която свързва организатори на събития, каузи и дейности с компании, които търсят ефективни начини за реклама чрез спонсорство. Тя дава възможност на професионални и непрофесионални организатори на събития да откриват потенциални спонсори, да управляват отношенията си с тях и да генерират бюджет. Те могат лесно да публикуват своите събития на платформата и да формулират атрактивни пакети за спонсорство. Чрез редица уникални функционалности Sponsia помага на организаторите да се споразумеят със спонсорите и да спечелят допълнително пари за своите събития.
Powered by Web Agency
Продължава
 
Kosher
Kosher е социална мрежа за самоорганизация на студенти по интереси. Място за тези, които имат визия и планове за бъдещето си в личен и професионален план.
Тук са всички, които не се страхуват да поискат това, което им се полага. Искат, знаят и активно работят, за да реализират себе си. Стиска ли ти? Имаш ли амбиция да случиш живота си?
Влез в Kosher, но не забравяй, че това е само старта на един процес!
Всичко останало зависи от теб!
Powered by Web Agency
Продължава
 
За България

“За България” дава шанс на хората да бъдат повече от мечтатели и да бъдат активни. Сигурно се питате какво точно означава това и как се случва. Обикновено когато у човек се зароди добра идея или инициатива, несигурността около това дали тя ще се хареса, как ще се финансира, колко време ще отнеме и по какъв начин ще се осъществи обезкуражава инициаторa й. Затова тук всеки с положителна идея, инициатива или проблем, които заслужават подкрепа, може да ги представи, да намери съмишленици, да ги популяризира и дори да набере средства за реализацията им. Идеите и инициативите могат да бъдат насочени към развитието на уникален собствен бизнес, представяне на изобретения, проекти свързани с изкуството, безвъзмездни публични начинания и каквото се сетите, стига да е положително за нас българите и страната ни.

Powered by Web Agency
Продължава
 

Deed

Deed е портал за ангажиране и мотивиране на бизнес общности чрез предизвикателства в интернет. Deed се използва за активиране както на външни общности - във Фейсбук, общности от настоящи и потенциални клиенти и партньори, така и за мотивиране и сплотяване на екипите вътре в организациите.

Предизвикателствата в Дийд имат разнообразен формат (фото конкурс, кауза, анкета и т.н), и, формулирани по забавен и нестандартен начин, превръщат всяка задача в интересно и провокиращо начинание. Предизвикателствата изискват лично участие, и доказателство за изпълнението им чрез качване на снимка, видео, текст. Всеки изпълнил предизвикателство може лесно да покаже изпълнението си във Фейсбук и Туитър, и да увлече и своите приятели да участват. Най-добрите изпълнения (определени от жури или чрез гласуване във Фейсбук, Deed и Туитър) могат да бъдат поощрявани чрез награди. През Октомври 2012 г Deed стана част от портфолиото на Launchub seed & acceleration fund.

Вижте всички предизвикателства на www.ideedit.com

 

Powered by Web Agency
Продължава