За България

“За България” дава шанс на хората да бъдат повече от мечтатели и да бъдат активни. Сигурно се питате какво точно означава това и как се случва. Обикновено когато у човек се зароди добра идея или инициатива, несигурността около това дали тя ще се хареса, как ще се финансира, колко време ще отнеме и по какъв начин ще се осъществи обезкуражава инициаторa й. Затова тук всеки с положителна идея, инициатива или проблем, които заслужават подкрепа, може да ги представи, да намери съмишленици, да ги популяризира и дори да набере средства за реализацията им. Идеите и инициативите могат да бъдат насочени към развитието на уникален собствен бизнес, представяне на изобретения, проекти свързани с изкуството, безвъзмездни публични начинания и каквото се сетите, стига да е положително за нас българите и страната ни.


Към кого е насочена идеята за общността „За България“?

Идеята на общността е да спечели всички българи – млади и стари, мъже и жени, предприемачи и служители, хора на науката и изкуството, които имат изпиват желание да направят нещо положително и са готови да бъдат активни, като лидери или последователи.

 

Каква е голямата цел на общността „За България“?

Нека заедно да създадем общност на активните хора на България, които не се страхуват да осъществяват положителните си идеи. Ще се радваме, ако се присъедините активно към общността и събудите активния човек във Вас. Направете първата крачка и ще останете учудени колко много идеи и инициативи се случват и чрез какви непредвидими сътрудничества.

Повече можете да видите на: www.zabulgaria.org

Powered by Web Agency