Кариера с(рещу) Kауза. Кое избираш? ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Избрано
Понеделник, 20 Ноември 2017 00:23, CSR News

На 25 ноември, 2017г. от 10 часа ще се състои петото поредно издание на форума Кариера с Kауза.  Събитието ще се проведе в СофияТехПарк, в зала Startup Hambar в сградата на бизнес „Инкубатора“. Водещ на събитието ще бъде известната радио и телевизионна водеща Евелина Павлова, а в него ще вземат участие и много представеители на професии, чрез които спомагат подобряване на средата за живот в България.

 

За разлика от досегашните издания, тази година форумът е под надслов ”Кариера с(рещу) Kауза. Кое избираш?“. Целта му е да  насочи вниманието    към една от големите дилеми, пред които се изправяме в професионалния си живот: трудния избор  между това да градиш кариера и да работиш за кауза. Според организаторите двете неща не се изключват и съществуват различни комбинации, които ни дават възможност да работим с кауза, стига изборът да е осъзнат и направен с желание за принос към по-доброто на обществото, в което живеем.

За да покаже пълната съвместимост между кариера и кауза, форматът на петото издание ще бъде разширен с три панелни дискусии:
  • Бизнес и Кауза
  • Кариера и мотивация
  • Кариери с Kаузи

Тези дискусии  ще се фокусират върху теми като значението на бизнес подкрепата в осъществяването на каузи, мотивацията на хората да допринасят към определена инициатива и върху примери, които представят възможното съчетаване на кариера и кауза. В допълнение към изложбената част тази година, освен че отново ще бъдат представени НПО, в чиято дейност желаещите могат да се включат под различна форма, ще бъде дадено пространство и на бизнес компании с успешни корпоративни социални политики. Също така, форумът ще разполага със специален юридически щанд,  на който може да получите професионален съвет от специалисти, какво трябва да направите, ако искате да основете НПО, да създадете гражданска инициатива или друга форма на организация.

Регистрацията за форума е безплатна, но препоръчителна ТУК

За организацията: “Кариера с Kауза” е неправителствена организация, чиято основна цел е да подпомага развитието на гражданското общество в България, чрез популяризиране на неправителствения сектор и на други граждански инициативи, свързани с цялостното подобряване на средата на живот, и въвличане на физически и юридически лица в дейностите им.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..