Ежегоден конкурс за наградата "Еврика" за млад мениджър 2014 ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Петък, 17 Октомври 2014 20:52, Фондация "Еврика"


Фондация "Еврика" съвместно с Асоциация на индустриалния капитал в България организират ежегоден конкурс за наградата "Еврика" за млад мениджър 2014

Наградата ще получи този млад мениджър на възраст до 35 години, който е успял да постигне значими успехи през годината и е показал видими способности за самоусъвършенстване и развитие.


Кандидатите могат да бъдат предложени от своите фирми, от редакции, обществени организации или сами да заявят участието си. Заявките-предложения трябва да съдържат информация за:

- имената и рождената дата;

 

- адрес за кореспонденция, телефон и e-mail;

- основна професия, къде и какво е завършил, допълнителна квалификация, какви езици владее и в каква степен;

- кратко описание на професионалната кариера;

- принос за просперитета на фирмата и постиженията през последната година, в т.ч.:

* бизнес резултати;

* личен принос за развитие на бизнеса;

* професионални качества на кандидата;

* иновативност, качество и бизнес съвършенство;

* социална отговорност на бизнеса;

* изграждане на партньорства.

Журито, съставено от компетентни специалисти, ще направи предварителна селекция по предоставените резултати и доказателства и обективно и непреднамерено ще определи участниците в заключителния етап. Победителят ще бъде определен след провеждане на среща с журито, за да могат да се изявят знанията и способностите.

Носителят на наградата „ЕВРИКА” ще получи слава и престиж, паметна пластика и почетен диплом.

Не пропускайте да изпратите заявките до 15 декември във Фондация „ЕВРИКА” на адрес: София 1000, бул. „Патриарх Евтимий” 1.

За справки: 02/981-51-81, 02/981-54-83 и 02/981-37-99, Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


КОНКУРС „МЛАД МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА” -
Критерии за оценка на качествата и постиженията на участниците

 

1. Бизнес резултати - Основни характеристики на бизнеса. Номенклатура. Обем на продукцията – в стойностно и натурално изражение. Пазари. Конкурентноспособност. Растеж на бизнеса. Стратегии за развитие.

2. Личен принос за развитие на бизнеса - Кое оценява кандидатът като свой най-съществен принос за развитие на бизнеса. Мнения и оценки на партньори.

3. Професионални качества на кандидата - В конкретна предметна област на  бизнеса. Управленски умения, вкл. Междуличностни умения.

4. Иновативност, качество и бизнес съвършенство -  Внедрени иновации. Организационни механизми за иновиране. Организацията има ли сертифицирана система за управление на качеството? Кои са най-важните организационни механизми за управление на качеството и постигане на бизнес съвършенство?

5. Социална отговорност на бизнеса -  Организацията осъществява ли социално отговорно поведение? В какво се изразява то?

6. Изграждане на партньорства - Какви партньорски взаимоотношения изгражда организацията? Какъв е техният смисъл за организацията и партньорите?

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS