https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Chevrolet дарява 250,000 евро на SOS Детски селища ПДФ Печат Е-мейл
Четвъртък, 18 Октомври 2012 14:58, Chevrolet

 

Chevrolet дарява 250,000 евро на SOS Детски селища

 

  • Chevrolet продължава подкрепата си за SOS Детски селища с местни инициативи
  • Програма със 110,000 евро в 11 държави от Централна и Източна Европа, която помага за финансирането на дневните нужди на децата.
  • Даренията на дилъри на Chevrolet осигуряват построяването на SOS Детска градина в Испания
  • Партньорска програма финансира монтирането на слънчеви панели върху къщите на SOS Детски селища в Белгия, Италия и Гърция
  • Chevrolet отбеляза своята 100 годишнина като осигури 100 автомобила за SOS Детски селища

 

Цюрих. Chevrolet подновява европейското си партньорство с SOS Детски селища с допълнително дарение от 250,000 евро на независимата организация за помощ на децата през 2012 година.

"Chevrolet вярва, че всеки ден е една нова възможност да направиш нещо добро," казва Сюзан Дохърти, президент и управляващ директор на Chevrolet Europe. "Chevrolet има намерение да бъде по-близо до децата подкрепяни от SOS детски селища, не само с дарения, но и играейки активна роля в тяхното ежедневие."

Изпълнение на обещанията

В годината на 100 годишнина на Chevrolet в рамките на програмата Chevrolet's 'Wheels for Kids' (колела за децата) бяха дарени 103 автомобила на SOS Детски селища в различни места в Европа, Монголия, Израел, Узбекистан, Южна Африка и Лесото – с цел подобряване на мобилността на децата и хората които се грижат за тях. Тези автомобили помогнаха на семействата в над 80 SOS Детски селища където мобилността е от особена важност за тяхната подкрепа. Гледайте видео.

Служителите на Chevrolet с радост се включиха в програмата за мобилност и партньорство с SOS Детски селища и подкрепиха множество нови активности през  2012 година:

 

  • Дарителска програма със 110,000 евро в 11 държави от Централна и Източна Европа, която помага за финансирането на дневните нужди на децата. Работейки с SOS Детски селища в 11 страни, Chevrolet Central and Eastern Europe през този септември покани децата и млади хора от SOS Детски селища в тези страни на 3-дневен летен лагер на брега на Оратия в Хърватска.
  • В Белгия, Италия и Гърция, Chevrolet спонсорира инсталирането на слънчеви панели върху къщите на SOS Детски селища, които ще намалят разходите им за енергия. В Белгия, дилърите на Chevrolet Belgium даряват по 10 евро за всеки продаден автомобил. Ако автомобилът се финасира по лизингова схема, подразделението GMAC Inc. дарява допълнителни 5 евро. В Италия, дилърите и Chevrolet съвместно подкрепиха инсталирането на слънчевите панели.
  • Chevrolet Spain подкрепи строителството на SOS Детска градина на Канарските острови чрез дилърски дарения от всеки продаден автомобил.
  • Инициативата, подкрепена от Chevrolet Italy даде възможност на SOS майки и деца от SOS Детски селища да посетят музикални събития от турнето на Тициано Феро в Милано и Верона.

 


Истинските моменти със семейството

Моментите изграждат семействата: от приказката за приспиване, семейната вечеря или лятната почивка, моментите от ежедневието създават незабравимо преживяване за децата и им показват че са обичани.

Тези моменти, които са във фокуса на глобалната кампания на SOS Детски селища, са отразени и в отговорите на екипа на Chevrolet Central and Eastern Europe на въпросите за любимите моменти от тяхното детство. Най-редовният отговор –  "пътуването за лятната почивка", бе превърнат в реалност и за децата от SOS Детски селища, при което служителите организираха тридневен летен лагер в Хърватска! За много от децата това бе първото пътуване извън страната или техният първи полет със самолет. На плажа те се радваха на активности като слънчеви бани, водни спортове, плажни игри и състезания с надуваеми лодки в морето. Вижте видео.

"Спомените ми от дните на плажа са поставени в кутия, която винаги ще бъде съхранявана в сърцето ми. Когато дойдат трудни времена ще отворя тази кутия," казва Габриел, който живее в SOS Детско селище в Румъния, след преживяното в летния лагер.

 

 

Powered by Web Agency