Конкурсът за социална реклама „РЕкламация” 2010 ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Петък, 20 Август 2010 14:58, CSR News

От 6 август 2010 започна конкурсът за социална реклама „РЕкламация” 2010, който се провежда в рамките на фестивала „Дни на свободното слово”. Конкурсът се организира от Фондация „Оранжева Луна” и Факултетния студентски съвет при Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ „Св. Климент Охридски” с подкрепата на Програма „Младежта в действие” на Европейската комисия.

 

Тази година конкурсът е отворен за всички креативни натури с чувствителност към обществените проблеми от глобален и локален мащаб, без ограничение във възрастта и професията. Няма ограничения и в броя на изпращаните материали.

 

 

 

 

Необходимо е те да са авторски и да не са реализирани до този момент. Темите са: опазване на природата; здравеопазване; човешки права; активно гражданско общество. Креативни предложения и по други теми няма да се отхвърлят. Авторските проекти трябва да бъдат изпратени до 10 септември 2010 на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. във формат .jpg или .psd.

 

Краен срок - 10 септември

 

 

 

 

 

За пошече информация: http://diploma.bg/?p=view&aid=4050

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS