Обиколката на Европейската година на доброволчеството 2011 ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Понеделник, 18 Октомври 2010 12:36, CSR News

Обиколката на Европейската година на доброволчеството 2011 - разкажи на Европа за своята организация


Националното координационно бюро на Европейската година на доброволчестовото /EYV 2011/ отправя покана към доброволчески организации в България, които биха желали да се включат в отбелязването на ЕГД 2011, като споделят опита, постиженията и предизвикателствата в дейността си.


Изисквания:

Европейската комисия ще избере по две доброволчески организации от страна –членка на ЕС, където член от екипа на т.нар. Обиколка, посветена на ЕГД 2011 (EYV Relay), ще посети.

Член от екипа на т.нар. Обиколка, посветена на ЕГД 2011 (EYV Relay), ще посети избраните организации и ще изработи серии от видео и аудио клипове, филми, статии и т.н. във връзка с дейността на съответната организация. Създадените медийни продукти  ще бъдат разпространявани по телевизионни канали, радио станции, преса и интернет страници.

За да се включат в процеса на селекция заинтересованите организации следва да попълнят апликационния формуляр, който можете да свалите от тук.

Краен срок за представяне на кандидатурите: 1 март 2011 г. на ел. адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS