Европейски награди за предприемачество ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Понеделник, 18 Октомври 2010 12:32, CSR News

 

Бизнес организации, общините, публично-частни партньорства, предприятия, университети и фондации могат да се включат в надпреварата за „Европейски награди за предприемачество”. Конкурсът е по инициатива на Европейската комисия, която иска чрез него да стимулира публичния сектор да бъде по-активен в насърчаването на предприемаческия дух и развитието на малкия бизнес.

Срокът за регистрация изтича след месец, на 15 ноември. Конкурсът е отворен за всички национални, регионални и местни публични институции или публично-частни партньорства.


Европейски награди за предприемачествоВсеки кандидат трябва да попълни формуляр за участие, който може да бъде изтеглен от секция "Документи" на официалната страница на националния конкурс на адрес в интернет: www.enterprise-bulgaria.eu

Попълнените формуляри трябва да се изпратят в печатен формат на адрес: София 1052, ул. „Славянска” 8, дирекция „Икономическа политика”, Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, за конкурса „Европейски награди за предприемачество”.

В конкурса може да се участва само с един проект и в една от следните категории:

1. Насърчаване на предприемаческия дух

2. Инвестиране в изграждането на умения

3. Подобряване на бизнес средата

4. Подкрепа на интернационализирането на бизнеса

5. Отговорно и приобщаващо предприемачество

 


Условието е резултатите от проекта да са за 2008 или 2009 година.

На първия етап ще се излъчат победители на национално ниво от жури, под ръководството на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Победителите на национално ниво отиват на следващия етап – участие в европейските награди за предприемачество. У нас, победителят и подгласникът в националния конкурс ще бъдат обявени през декември 2010 година.

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS