Напиши есе и спечели 5000 лева ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Вторник, 12 Октомври 2010 12:24, Vivacom

 


VIVACOM
и списание Тема организират национален конкурс за есе на тема „Всичко, което ни свързва” с награден фонд 10 хиляди лева

 

За „Всичко, което ни свързва” ще могат да пишат в продължение на един месец всички студенти в държавните и частните университети в България, чуждите студенти които учат у нас, както и български студенти, които се обучават в чужбина.

Конкурсът се организира от списание Тема и VIVACOM, чието мото е в основата на задачата.

 

Напиши есеТелекомът предоставя награден фонд от 10000 лв., който ще бъде разпределен между авторите на трите най-силни есета, а десетте най-добри творби ще бъдат публикувани в десет поредни броя на списанието.

Есетата ще бъдат оценявани от петчленно жури, в което влизат писателят Георги Данаилов, главният редактор на сп. Тема Валери Запрянов, журналистът и писател Любен Дилов-син, писателката Кристин Димитрова и професорът от Софийския университет Валери Стефанов.


Инициативата се провежда в няколко етапа. Първият стартира на 10 октомври 2010 г. и ще продължи до 10 ноември 2010 г. В рамките на един месец участниците ще могат да прочетат регламента, да се регистрират и да изпратят своите есета на сайта http://temanews.com/index.php?p=ese.

До 10 декември
членовете на журито ще имат възможност да прочетат и да изберат десетте най-стойностни според тях творби.

Авторите на първите три есета, събрали най-силни оценки, ще получат и VIVACOM-награди съответно в размер на 5000 лв., 3000 лв. и 2000 лв. и безплатни абонаменти от сп. Тема. Те ще бъдат раздадени на специална церемония в края на декември.

VIVACOM Fund
e специалният социален фонд на телекома в сферата на образованието, здравеопазването, културата, спорта и активния диалог с българския бизнес. Идеята на фонда е да се обединят в едно всички обществено значими проекти и каузи на VIVACOM и да се даде пълна прозрачност относно сферите и начина, по който дружеството дава своя принос към българското общество.

 

Източник: pixelmedia.bg

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS