Предизвикай себе си - Международната награда за млади хора вече и в България ПДФ Печат Е-мейл
Четвъртък, 30 Септември 2010 11:04, НЧ "Бъдеще сега"

Приемете предизвикателството, което може да промени живота ви и се присъединете към световното семейство на Наградата, състоящо се от милиони хора.

Наградата е трудна. Не е лесно да я получиш. И все пак, всеки млад човек на възраст между 14 и 25 години може да получи награда на ниво Бронз, Сребро или Злато.


Наградата е въпрос на индивидуално предизвикателство. Както всеки индивид е различен – така е и с предизвикателствата. С насоките и подкрепата на по-възрастни хора, ще бъдете насърчени да изучавате себе си, своите интереси, способности и амбиции, а после да си поставяте сами лични предизвикателни цели в четирите различни направления на Наградата. Ще получите от Наградата онова, което сте вложили в нея. Няма кратки пътища към истинското усещане за постижение – то трябва да се заслужи. От всеки младеж се изисква да предизвика себе си за своя собствен личен растеж и развитие, също така да цени нуждите на другите хора и да им помага. След участието си в Наградата трябва да сте наясно с ролята, която можете да играете, за да сте в помощ на своята общност.

Тези предизвикателства изискват постоянство и решителност, за да ги преодолеете. По пътя може да се почувствате обезкуражени или да искате да се откажете, но накрая ще се чувствате удовлетворени, че сте преодолели предизвикателствата, научили сте повече за себе си, разкрили сте дълбини на своя характер, и сте се развили, като личности в този процес. Това е усещане за постижение!

Наградата е балансирана програма, съставена в рамка от четири направления. Влизането в Наградата е доброволно и отворено за всички млади хора на възраст между 14 и 25 години.

Между участниците няма съревнование. Щом завършите дейностите си във всяко от направленията и изпълните допълнителното изискване за проект в полза на местна общност на ниво Злато, можете да получите своята Награда, след надлежната административна процедура.

Успех!

Ако сте любознателни и искате да научите повече - прочетете цялата брошура. Наградата е нещо, което остава за цял живот, нямаме търпение заедно с вас да се впуснем в приключението Международна Награда за Млади Хора в България. Но първо се запознайте подробно тук!

 

 

Powered by Web Agency
 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..