Проект "Младите могат" ПДФ Печат Е-мейл
Други проекти


„Младите могат“ е първият по рода си дигитален кариерен форум в България, част от онлайн платформата за млади професионалисти – www.jobio.me . Проектът дава възможност на кандидатите за работа да докажат своите умения чрез включва в зададени от компаниите  предизвикателства. Това се случва единствено чрез записването на видеоклип в рамките на 2 минути. Така компаниите ще бъдат улеснени, а кандидатите ще имат по-добра възможност да представят уменията си по нетрадиционен начин. 

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?

„Младите могат” е предназначен за всички млади професионалисти, които се стремят към личностно и професионално развитие и са готови да приемат предизвикателства, които са интересни и атрактивни. Таргетът е и към инициативни младежи, които желаят кариерно развитие и признание от големи компании. 

ЗАЩО СЪЗДАВАМЕ ФОРУМА?

Младият човек е част от новото поколение, което търси своето място сред големите и можещи професионалисти. Той знае, че може да даде нещо ново и различно, да спомогне за развитието на бизнеса, но трудностите по пътя му правят успехът още по-далечен. Той е готов е да приеме нови предизвикателства, защото е млад и може. 

Проектът ще даде по-широко поле за изява на търсещите работа и шанс да докажат уменията си. От друга страна, на компаниите се предлага възможност за по-лесен и качествен подбор на кадри, комуникирайки с всички кандидати дигитално.

Така „Младите могат“ ще направи търсенето на работа ефективен процес и ще даде увереност на младите професионалисти да покажат способностите си и спечелят доверието на работодателите още при кандидатстването си.

КАК СЕ СЛУЧВА?

-
Всеки, който желае да участва в, трябва да има регистрация и попълнен профил в платформата на Jobio .

- Кандидата си може да си избере в кое предизвикателство да се включи, като това става с видеоклип, които той трябва да запише

- Клипът се качва в youtube и с линкът се копира в специално поле на сайта

КОИ СМЕ НИЕ?

JOBIO е онлайн платформа, която подобрява процеса по търсене на работа, давайки шанс на кандидатите да докажат уменията си и получат възможност за кариерно развитие. 

Повече за нас и проекта на www.jobio.me/challenges или в facebook (https://www.facebook.com/jobio.me) и тук.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS