Международен курс за лидерство в Лондон и Шефийлд лято 2012 ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 22 Юни 2012 16:56, НЧ "Бъдеще сега"

 

Бъдеща сега ви предлага една от най-добрите програми за лидерство и развитие на личностни умения на младите хора в Европа, която отново търси своите участници. Тази година Бъдеще сега партнира на инициативата и може да изпрати трима български младежи на това невероятно и пълно с емоции и развитие на личностни умения приключение. Осем дни в Лондон и Шефийлд, невероятни лектори и сесии с младежи от целия свят, една лаборатория за социална промяна и езикови компетенции, възможности за социална работа и работа в реална бизнес и иновативна среда в Лондонското сити...и какво ли още не...

Това е курса за лидерство подкрепен от програма "Младежта в действие" и Британски съвет. 

Защо съм тук? http://www.youthmomentum.org/momentum-films/

Разгледайте повече на: http://www.youthmomentum.org/wp-content/uploads/2012/05/2102LeadershipInfo_PDF_v6.pdf

Можете да прекарате 8 дни заедно с други студенти, абсолвенти и млади професионалисти от цяла Великобритания и Европа. Да участвате в уникални интерактивни игри и предизвикателство за екипа. В курса ще преживеете неща, които никога не сте правили  преди, и да постигнете резултати, които може да смятате за невъзможни. Започвайки от просто, забавно приключение из Лондон, темпото ще се забързва и надгражда към края на седмицата, когато ще трябва да помогнете на деца с увреждания, за да участвате накрая в събитие на живо в Шефилд за публика от 1000 души.

Посрещане на извънредни и вдъхновяващи хора и посещение на интересни, вдъхновяващи места. Тази година курсът ще включва посещение на сградата на Парламента и приключения за добре дошли на борда на лодка по река Темза.

Всяка дейност ще бъде мотивираща, образователна и с огромно количество забава в същото време. Няма да има четене, писане или скучни PowerPoint презентации. Всичко, което научавате, ще зависи от това, което правите, а не от това, което някой друг казва.

Ще планирате заедно собствените си международни проекти, които ще реализираме през следващата година, с нашата подкрепа и подкрепата на Моментум.

С това не свършваме дотук: през Momentum ще получите по-големи възможности, които могат да включват стажове, доброволни или платени задачи, допълнителни курсове за обучение, участие във водещите групи на международните борси, и достъп до широк кръг от контакти и партньори, чрез нашата международна мрежа.

За да кандидатствате за този курс трябва да сте на възраст 21-25 г., от Великобритания, Австрия, България, Германия, Гърция, Холандия, или Турция.

Повече детайли на: http://www.youthmomentum.org/choose-your-leadership-course

Благодарение на Бъдеще сега таксата в курса е намалена на половина за участници от България - 200 евро, които покриват абсолютно всички разходи по пътуването, престоя, храната и всички активности включени в програмата. Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите за набиране на средства така, с които да заплатите таксата си по програмата.

Очакваме Ви до 27-ми юни на адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

Powered by Web Agency
 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..