Курс “Играя и работя с деца” 2012 ПДФ Печат Е-мейл
Понеделник, 26 Март 2012 17:17, НЧ "Бъдеще сега"

 

До края на март се набират участници за “Играя и работя с деца” 2012. Все още имате време да се запишете за “Играя и работя с деца”, остават само няколко свободни места.

До края на март "НЧ Бъдеще сега" набира участници за най-вдъхновяващия курс за инструктори за преподаване чрез игра, работа с деца, интерактивни методи, учене чрез преживяване и обучение сред природата.


За шеста поредна година "НЧ Бъдеще сега" организира този курс, който се превърна в пространство за усъвършенстване и развитие на треньори, обучители и инструктори, работещи с деца и младежи в България. Огромният методологически опит, професионализма и фокуса към развитието и щастието на всеки човек са тяхната основна задача. От 2007 г. до 2010 г. са обучили 72 инструктори, които играят и работят с деца и младежи в цялата страна.

Вижте повече за курса тук.Powered by Web Agency
 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..