https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Приз „Зелена личност 2013” ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Околна среда и Екология
Понеделник, 02 Юни 2014 12:57, b2b Мagazine
Организаторите очакват вашите предложения  „Зелени кандидатури”.

 

За трети път ще бъде връчено специално отличие „Най-зелена личност 2013” в годишния национален конкурс „Най-зелените компании в България 2013”.

 

Конкурсът на b2b Magazine „Най-зелените компании в България” е уникален. Има изобилие от екологични мероприятия и отличия, но това е първата цялостна методология, разработена за измерване на екологичните показатели и по-важното е, че отчита мнението на служителите, за да се установи дали корпоративното зелено сияние е повече от просто показност.

 

Номинациите за специалното престижно отличие  „Зелена личност” са публични и се приемат до 15 юни 2014 г. на email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

На 16 юни 2014 г. на страницата на събитието ще бъдат обявени имената на номинираните личности, допринесли за популяризиране и утвърждаване на зелените идеи в обществото.

 

След онлайн публично гласуване във фейсбук, ще бъде определен и носителят на тази специална награда. Името на победителят ще стане известно по време на официалната церемония на 26 юни 2014 г  в Хотел Силвър Хаус.

 

Като част от събитието за трета поредна година ще се проведе Международния Green Day Forum 2014. Очаквайте програма и информация за регистрация на страницата на събитието.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..