https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
М-Тел е новият спонсор на футболните национали ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общество
Вторник, 31 Август 2010 18:29, Mtel

Договорът, подписан между БФС и М-Тел, е за срок от две години

Дни преди първия мач на българските национали от квалификациите за Евро 2012 телекомът обяви спонсорството си на церемония на Националния стадион „Васил Левски”.

Изпълнителният директор на М-Тел Андреас Майерхофер и президентът на Българския Футболен Съюз Борислав Михайлов, подписаха днес договора за спонсорство, който е за срок от две години.

Мтел е новият спонсор на националите„За мен е огромна чест, че М-Тел подкрепя Националния отбор по футбол. Смятам, че днес направихме поредна голяма крачка за развитие на българския футбол, която е в контекста на последователната ни политика в подкрепа на спорта в страната,” заяви Андреас Майерхофер по време на церемонията.

Главният изпълнителен директор на М-Тел подари на Борислав Михайлов „легендарния” смартфон HTC Legend. Чрез него президентът на футболния съюз не само ще комуникира бързо и лесно със своите близки и познати, но и непрекъснато ще бъде информиран за всички футболни резултати от света и у нас. Той ще може да следи надпреварите благодарение на инсталираното на телефона му специално приложение, което беше разработено за първия в България конкурс за приложения за платформата Android, организиран от М-Тел.

Андреас Майерхофер получи вратарски ръкавици, както и тениска с неговото име и първи номер. По думите на Борислав Михайлов това е най-подходящият подарък за компания номер едно, каквато е М-Тел.

М-Тел е един от най-големите спонсори на спорта в България. Телекомът подкрепя баскетболния клуб „Лукойл Академик”, рали състезателят Ясен Попов, а също така и организира престижната волейболна надпревара M-Tel Beach Masters. Компанията спонсорира световния шампион и водач в световната ранглиста Веселин Топалов, деветкратния носител на световната купа по плувен маратон Петър Стойчев, футболен клуб „Левски”, федерациите по тенис, ски и други.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..