https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
„Германи“ и приятели подаряват усмивки на децата от SOS Детски селища България ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общество
Понеделник, 22 Ноември 2010 19:21, SOS Детски селища България

 


Нищо друго не радва повече от детската усмивка.  Няма по-красиво нещо от нея! Затова и ръководителите на частна детска градина „Германи” са решили да реализират една благородна идея за своята първа Коледа.

На 27.11.2010, събота с начален час 16.00 ч., най-малките посетители на големия търговски център „The Mall” ще имат възможността под вещото ръководство на педагози от „Германи” да развихрят въображението и фантазията си в „Къщата на изкуствата“, където ще се изработи най-голямото в света слухово Мемори, най-красивият глобус, ще бъдат нарисувани стотици рисунки, а любителите на глината ще могат да моделират с нея през целия ден.  Сътворените от децата шедьоври ще бъдат изложени в частна детска градина „Германи” и след това обявени за разпродажба на специален търг. Събраните средства ще бъдат предадени на SOS Детски селища България за подпомагане на социалната дейност на сдружението.

От своя страна децата от SOS Детски селища България  ще изявят талантите си - ще пеят, ще танцуват и ще демонстрират умения по бойни изкуства.

Собственичката на “Visage Models Group”, Жени Калканджиева ще отправи лично своето коледно послание към малчуганите от детските селища и към всички присъстващи деца. Ще има и ревю на малките възпитаници на школата за модели и манекени към агенцията.

По време на събитието ще се тегли томбола с различни награди за малки и големи.

Чочо и неговите приятели от приказната страна ще превърнат цялото събитие в уникално вълшебство с куп игри и изненади. Освен магично шоу, ще има и щура детска дискотека, а в „Къщата на изкуствата“ всеки гост и участник в забавата ще може да изработи своята собствена коледна картичка за децата от SOS Детски селища България и лично да им напише коледно пожелание.

За децата, които се очаква да пристигнат от SOS детското селище в Дрен, частна детска градина „Германи“ ще подсигури кетъринг и огромна вкусна торта, приготвена с много любов от майстор-готвача на комплекса.

Gymboree Play & Music и Детски център „Вълшебно царство“ при „The Mall” също ще предоставят лакомства и още куп забавления.

Организаторите на това благородно дело се надяват то да се превърне в традиция, за да докажат, че чудеса не се сбъдват само на Коледа!

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..