Стартира конкурсът за социална реклама – „РЕкламация” 2012 ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Четвъртък, 19 Юли 2012 14:04, CSR Events

 


На 17 юли 2012 стартира конкурсът за социална реклама „РЕкламация” 2012, който ще търси креативни решения по темата „свръхконсумация”. Проектите (плакатите) могат да включат широк набор от теми, имащи отношение към опазването на природата.


Авторските проекти трябва да бъдат изпратени до 7 септември 2012 на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. във формат, годен за печат (jpg или psd). Изложба с участващите в конкурса проекти ще бъде открита на 17 септември 2012 от 18.00 часа в галерията на СУ „Св. Климент Охридски” в Ректората. 

Най-добрите социални реклами ще бъдат поставени в софийското метро. Наградените ще получат абонамент и ще бъдат отпечатани в списанията “SIGNCAFE” и „ОСЕМ”. Част от рекламите ще бъдат отпечатани като картички, а участниците ще получат специални грамоти от организаторите и от партньорите от WWF – България.

Тази година конкурсът е отворен за всички креативни натури с чувствителност към обществените проблеми от глобален и локален мащаб, без ограничение във възрастта и професията. Няма ограничения и в броя на изпращаните материали. Необходимо е те да са авторски и да не са реализирани до този момент. 

Условия за кандидатстване

Повече детайли за конкурса са публикувани на:

 

www.orange-moon.eu

www.uneco.info

facebook.com/REKLAMACIA

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS