Сдружение „Tри Шест Пет” организира безплатните пешеходни обиколки на английски език на София, Пловдив и Варна (Free Sofia Tour, Free Plovdiv Tour и Free Varna Tour). Повече от 48 000 души от над 130 държави по света са се включили в обиколките от август 2010 г. насам. Ежедневните турове са най-добрите туристически атракции в трите най-големи български града според потребителите на TripAdvisor.

 

Предстоящи проекти

 

Сдружението е създадено през 2010г., като през тази година стартира и първият му най-успешен проект- Free Sofia Tour, който дава и първото име на Сдружението-“Фрий София Тур“. През 2012 година стартират Free Varna tour и Free Plovdiv Tour.


Основните цели на сдружението  са да популяризира България като туристическа дестинация и културен център; да работи за подобряването на туристическите продукти в България; да работи за повишаване на активността на младите хора в България; да осъществява между културен обмен. „Три Шест Пет” е в Централния регистър на Министерство на правосъдието на юридическите лица с нестопанска цел за обществено полезна дейност.

През 2012 г. сдружението организира и две от най-успешните изложби в откритите пространства-галерии на Столична Община, а именно:
Гостите на София, 15 септември – 10 ноември, градинката Кристал София преди Синята зона, 2 – 25 април, Моста на влюбените.

През 2013 г. сдружението претърпява трансформация като си избира ново име и лого. Новото име на сдружението се свързва с 365 дни в годината, всеки ден, два пъти на ден. Там се случва нещо буквално през всичките 365 дни от годината – дори на дати като 1 януари, 3 март, 24 декември (почивен ден не се полага дори на високосна година).


Повече информация за Сдружение "Три Шест Пет" можете да намерите на http://365association.org/

 

Powered by Web Agency