https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
GLOBUL стартира четвъртата кампания „Шофирай безопасно. Говори с hands-free!” ПДФ Печат Е-мейл
Вторник, 29 Юни 2010 02:00, Globul

За четвърта поредна година GLOBUL и GERMANOS стартират съвместната си инициатива за безопасна употреба на мобилен телефон зад волана: ”Шофирай безопасно! Говори с hands-free!”. Целта на кампанията е да промени отношението към шофирането и да провокира всички участници в движението да бъдат отговорни на пътя. Инициативата бе открита със специално събитие пред храм-паметника „Св. Александър Невски” в София.

shofiraj-bezopasno-govori-s-nahdsfree-globulЛице на инициативата и тази година е българската надежда за Формула 1 – автомобилният състезател в GP2 Series Владимир Арабаджиев, a основен партньор на GLOBUL е Пътна полиция в София, която ще проведе специална кампания за насърчаване на използването на hands-free устройства от шофьорите.

 

По време на събитието г-н Ясен Гуев, директор „Корпоративна политика” в GLOBUL, подари hands-free устройства на г-н Ваньо Стоевски, началник Отдел „Пътна полиция” при СДВР, и на главен инспектор г-жа Любка Маринова. Hands-free получиха също така всички представители на Отдел „Пътна полиция” – София, които присъстваха на събитието.

„Като социално отговорна компания, подписала Европейската харта за пътна безопасност, бихме искали да призовем хората да шофират внимателно и разумно. Въпреки че мобилните телефони са неразделна част от ежедневието ни, GLOBUL иска да напомни, че използването на hands-free по време на шофиране е не само необходимост, но и израз на нашата отговорност.” – заяви Ясен Гуев, директор „Корпоративна политика” в GLOBUL.

Инициативата „Шофирай безопасно. Говори с hands-free!” ще продължи с рекламна кампания в радио, интернет и печатни издания, както и с разпространяване на стикери и листовки със съвети за безопасно шофиране в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Powered by Web Agency