https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
H&M за по-устойчиво бъдеще на модата ПДФ Печат Е-мейл
Четвъртък, 04 Април 2013 11:50, CSR News

 

Ванеса Паради е лице на пролетната колекция Conscious в H&M

Ванеса ПарадиВанеса Паради е лице на колекцията Conscious тази пролет и представя модели от кампанията, които са едновременно модерни и екологично устойчиви. Всичко това е част от постоянната ангажираност на H&M към по-устойчиво бъдеще на модата, доказващата че качествените дрехи могат да бъдат правени от устойчиви материали.


Актрисата и певица носи различни модели от колекцията, сред които и жълта лятна рокля с волани и удобно яке с цип и орнаменти, съчетано с панталон на флорални щампи. Моделите са част от колекция, изпълнена с пролетен оптимизъм, романтичен стил, представен от дълга до земята рокля, наред със спортни силуети, като при късия гащеризон и рокля с тропически принт. Колекцията включва и аксесоари – например сандали на ток с каишка на глезена, а материалите, от които е направена, са изцяло устойчиви – органичен памук, рециклиран полиестер и Тенсел.

Кош за стари дрехи в магазините на H&MПълната дамска колекция ще бъде налична в магазините на H&M по целия свят и онлайн от 25 март, заедно с колекцията Conscious за мъже – сака, памучни панталони тип Chinos, ризи с етно щампи и къси панталони, както и модели с весели щампи за деца и бебета.

Ванеса Паради споделя: „Харесва ми да съм част от нещо като колекцията Conscious на H&M. Винтидж дрехите заемат голяма част от гардероба ми. Обичам този стил и това, че е добър за природата, затова предпочитам да нося и използвам отново стари дрехи.”

Едновременно с колекцията ще бъде представена и инициативата Conscious за събиране на дрехи в магазините на H&M. Клиентите навсякъде по света ще могат да носят в избрани магазини ненужните си дрехи, независимо от марката им, и срещу всяка торба ще получават H&M ваучер, като всеки клиент може да носи най-много по две торби на ден. H&M е първият моден бранд, който насърчава връщането на дрехи в такъв размер в усилието си да намали количеството текстил, което отива на сметищата.

 

  

Powered by Web Agency