Търсят се най-социално отговорните бизнес проекти на 2011 година ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Сряда, 16 Ноември 2011 17:07, CSR News

 


Вече е даден официалният старт за набиране на социално отговорни проекти. Организаторите от Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) са разделили компаниите в следните категории: "Инвеститор в обществото”, "Инвеститор в околната среда”, "Инвеститор в човешкия капитал”, "Инвеститор в образованието” и "Маркетинг, свързан с кауза”. Предвижда се и специална награда за цялостна социално отговорна политика на малко и средно предприятие. 
Победителите от 2010 година
Крайният срок за подаване на кандидатури е 27 януари 2012 г., а призовете ще бъдат раздадени за девета поредна година от министрите на икономиката, социалната политика, екологията и образованието на тържествена церемония в края на февруари.


Канят се всички компании, които са реализирали социално отговорен проект в рамките на годината, да изпратят своите номинации. Журито е от изтъкнати личности и утвърдени специалисти в различни области, като броят и разнообразието на професионалните им квалификации гарантира безпристрастна и обективна оценка на всеки номиниран проект.

Стремежът е добрите бизнес практики да служат като пример за бизнеса в България и корпоративната социална отговорност да се превръща все повече в част от фирмената политика и бизнес стратегията на компаниите у нас. 

За Годишните награди за отговорен бизнес могат да кандидатстват както компании, така и организации с идеална цел от цялата страна, независимо дали са членове на Форума или не. Номинационният формуляр (в .doc формат) и допълнителна информация (в .doc формат) за кандидатстването и процедурите по оценяване са достъпни и на интернет страницата на БФБЛ. От Форума са готови да окажат пълно съдействие в изготвянето на документите за участие.


Източник: www.btv.bg

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS