"Бизнесът в действие" те предизвиква ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общ характер
Четвъртък, 15 Март 2012 11:35, AIESEC

 

Софийското издание на „Бизнесът в действие” е събитие-предизвикателство, реализирано ежегодно от студентската организация AIESEC. То ще се проведе на 23, 24 и 25 март в УНСС.

По време на тазгодишното шесто издание на бизнес форума водещи фирми ще се срещнат със студенти и ще ги предизвикат, като им дадaт за решаване реални бизнес казуси.


Сред партньорите на „Бизнесът в действие” до момента са били компании лидери на пазара ни като Bulwork, ICB, Infragistics, SCHNEIDER, Renault, Enel, Devin, SAP, Roca, Earnest and Young, Ficosota Syntez, PWC, Baumit, SAP и HP България.

При таз годишното издание на „Бизнесът в действие” желаещите да участват студенти ще преминат през етап на селекция под формата на онлайн въпросник, който ще допринесе компаниите да получат компетентни участници, а делегатите да имат шанс да покажат уникалните си способности точно в областта, в която са най-запознати.

Можете да видите формуляра за участие.

Селекцията на студентите зависи най-вече от опита им в сферата на зададения казус. Целта на “Бизнесът в действие”, както миналата, така и тази година е да се даде възможност на участниците да покажат своите познания и умението да приложат на практика наученото от университета.

Събитието ще започне с откриване и презентации, дискусии и обучителни семинари, изготвени от специализирани обучителни компании и харизматични обществени личности. 

През втория ден ще се проведе, представяне на компаниите, като всяка ще има свой информационен щанд, последвано от решаването на казусите. Предварително селектираните участници ще бъдат разделени на отбори и ще работят на състезателен принцип. 

На третият ден решаването на казусите ще продължи и ще се представят решенията, а в късният следобяд ще се проведе награждаването на победителите. Официалното закриване на събитието ще бъде последвано от коктейл.

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..