Открий възможностите си в състезание Ф.И.Р.М.А. 4 и спечели стаж в голяма компания ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Вторник, 26 Март 2013 16:33, Global Compact

 


За втора поредна година Българската мрежа на Глобалния договор на ООН е партньор на студентското състезание Ф.И.Р.М.А*. Проектът, чиито инициатори са Research Center към Бизнес клуба на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Овергаз Инк., предоставя възможност на студентите да покажат своите качества и умения при решаване на казуси, с които големите компании се сблъскват ежедневно. 


В състезанието могат да участват студенти от втори курс и нагоре, които се обучават в бакалавърски програми по всички специалности от университети в България и чужбина. Отборите се състоят от двама души. В първия кръг участниците решават отделни казуси в направленията „Финанси и планиране“, „Маркетинг и продажби“, „Технически отдел“, „Информационни технологии“ и „Корпоративна социална отговорност”. Журито избира по три отбора, които предложат най-добро решение в съответната област. 

Излъчените 15 отбори-финалисти се разпределят в три независими “фирми”, всяка от които се състои от пет отдела. Младежите получават общ казус, като на финала всяка фирма презентира своите идеи. Печели фирмата с най-добър проект. Наградата е стаж в компаниите - партньори на инициативата.  

Проектът - победител в миналогодишното издание на надпреварата бе бизнес идея за създаване на фабрика за пакетиране на ядки. Отборите разполагаха с една седмица, за да разработят бизнес план на новостартираща компания. Всички отдели от фирмата - призьор спечелиха стаж и направиха първи стъпки в кариерното си развитие, а един от победителите работи в Овергаз от вече близо година. 

Използвай възможността и се регистрирай до 21-ви април 2013 година на адрес http://young.overgas.bg/ в раздела „Състезания и конкурси”. Подробна информация за проекта можеш да получиш, като посетиш информационните срещи или на http://bisclub.org/.

--------------

* Фокус-Иновация-Реализация-Мотивация-Амбиция

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS