https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Кока-Кола откри две нови детски площадки в Костинброд ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общество
Сряда, 06 Юли 2011 16:43, Coca-Cola


Юни 2011, Костинброд. Пъстър празник с балони, музика и детски рисунки подариха Община Костинброд и Coca-Cola на подрастващите в града по повод официалното откриване на две обновени и модерни площадки за безопасни игри.

Боян Петков (Кока Кола) и Красимив Кънчев (кмет на Костинброд) прерязват лентата
Кметът на гр. Костинброд г-н Красимир Кунчев и директорът на производствения център на Кока-Кола ХБК България в града г-н Боян Петков официално откриха площадката срещу читалище “Заря” в кв. “Маслово”, а ученици от II Основно училище “Васил Левски” забавляваха гостите с музикални изпълнения.


„Coca-Cola се оказа най-упоритата и последователна компания по отношение на дарителството. Подкрепата на подобни прекрасни инициативи е традиционна - миналата година с помощта на Coca-Cola открихме спортна площадка в центъра на града, днес – още две нови модерни площадки за игра. Благодарни сме за подкрепата и се надявам ползотворното сътрудничество да продължи и занапред като идеята е подобни съоръжения да има и в останалите населени места в общината”, каза кметът на Костинброд Красимир Кунчев. След прерязването на лентата децата с ентусиазъм участваха в празничния конкурс за рисунка и се насладиха на импровизираната изложба на творбите си.
Детска площадка в Костонброд
Инициативата е част от дългосрочната политика на Coca-Cola за развитие на местните общности и ангажиментa на компанията да насърчава активния начин на живот и създаването на подходяща среда за развитие и спорт.

За целенасочените си усилия в регионите, в които развива дейност и в подкрепа на спортното развитие на младите хора в страната, Кока-Кола ХБК България получи в деня на детето наградата “Златна ябълка” 2011 на Национална мрежа на децата, връчена от председателя на Български дарителски форум г-жа Красимира Величкова.

В периода 2005-2010 година Coca-Cola е изградила 4 детски площадки и 1 мултифункционално спортно съоръжение, реновирала е 1 спортна зала, 1 лекоатлетическа писта и екоалеи в градовете Костинброд, Търговище и Банкя.

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..