Инициатива „Да бъдем заедно“ ПДФ Печат Е-мейл
Сряда, 02 Октомври 2013 12:26, РДБЗ


Децата с тежки бъбречни увреждания или с бъбречна недостатъчност са пациенти на болничните заведения още в ранна детска възраст. В продължение на седмици, месеци и години те са подложени на оперативни интервенции, жизненоважни манипулации или на мъчителни процедури на хемодиализа. Поставени са в ситуации на неизвестност, страх и незнание. 

През 2013 /2014 година реализираме инициатива „Да бъдем заедно“, която е насочена към децата с бъбречни заболявания извън болничните заведения и техните родители, на територията на град София.

Основните дейности на инициативата са свързани с организирането и реализирането на посещения на исторически и културни обекти на града ни. 

Смятаме, че по този начин ще провокираме не само интерес у семействата към забележителностите на столицата, но ще изградим познания и умения у децата.

Вижте тук датите, в които ще се реализира инициативата през 2013г. тук.

Всеки, който би желал да участва или да подкрепи инициативата, нека ни пише на ел. поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

Powered by Web Agency
 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..