CSR BG

csr-bg

CSR Bulgaria е първата българска специализирана мрежа за корпоративна социална отговорност (КСО), която изгражда трайна връзка между нуждите и ресурсите на обществото и бизнеса. Тук може да намерите информация за проекти, събития, добри практики, както и данни за осъществени социално отговорни политики и кампании от страна на българския бизнес.

 

Нашата мисия е да предлoжим на бизнес членовете на мрежата ни избор от каузи, както и съвети за най-ефективните начини за подкрепа и участие в реализацията на социални програми и политики. Някои от основните компоненти на консултциите, които провеждаме са оценка, анализ и насока при прилагането на различни методи за правене на социално отговорен бизнес.

Ние оказваме подкрепа на нестопанските организации в процеса на увеличаване на техните ресурси и ефективност. Даваме им консултации и напътствия относно разработката на проекти и съдействаме при изграждането на успешни взаимоотношения с бизнеса.

 

Екипът на CSR Bulgaria е посредник между нестопанския сектор и бизнеса с цел набиране на средства за реализиране на социално значими проекти. Ние селектираме такива и предоставяме достъп до тях на компаниите, членуващи в мрежата.

 

Ние се стремим да популяризираме КСО като инвестиция чрез показване на добрите практики и ползите от нея. Систематизирайки и разпространявайки информация в сферата на корпоративната отговорност, целим изграждане на ефективна и ползотворна връзка между бизнеса и обществото.

 

Идеята ни за развитие на КСО въплъщава в себе си създаването на благоприятна среда за реализиране на социални проекти и подкрепата им от бизнес средите.

Powered by Web Agency
 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..